Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsAdele paljastaa, miksi hänellä ei ollut julkkisystäviä ennen Jennifer Lawrencea

Adele paljastaa, miksi hänellä ei ollut julkkisystäviä ennen Jennifer Lawrencea


Etsitkö parasta materiaalia surullisiin balladeihin ja sydäntäsärkeviin tarinoihin? Joo. Mutta elämä ei ole oikein ollut, no, eaAaAaAasy Pitkäaikaisesta kumppanistaan ​​eronnut Adele muutti pienen poikansa kanssa uuteen maahan ja aloitti uuden albumin äänittämisen – kaikki viimeisten vuosien aikana.

Brittilaulaja on kuitenkin selvinnyt pienellä ystäviensä avulla, jotka hän sanoi “inhimillistyneen” hänet ratkaisevalla hetkellä.

Adele erosi Simon Koneckista ja asettui Los Angelesiin. Hän solmi ensimmäiset suhteet muihin kuuluisiin ihmisiin, kuten Jennifer Lawrencen, tosi-tv-tähden Nicole Richieen ja jopa naapureihin.

“He humanisoivat minut, koska olin välttänyt puhumasta kenenkään kanssa, joka oli koskaan kuuluisa missään ominaisuudessa, koska olin kuin “No, en ole kuuluisa.” Olen sellainen brittiläinen, Adele kertoi Rolling Stonelle kansitarinassa. Tämä artikkeli julkaistiin torstaina. “Emme koskaan puhuneet työstä, mikä oli hämmästyttävää, koska suurimman osan ajasta, kun tapaan jonkun, he haluavat tietää kaiken työstäni, ja minä sanon:” En halua puhua siitä. Entä jotain muuta? Olen sekaisin.”

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Adele (@adele)

Adele ja Lawrence tapasivat ensimmäisen kerran vuoden 2013 Oscar-gaalassa. Heistä tuli nopeasti ystäviä. He olivat pian säännöllisesti yhdessä. nähty yhdessä päivällistreffeillä Siinä esiintyi usein koomikko Amy Schumer sekä näyttelijä Emma Stone.

Oli tyttöjen ilta New Yorkin homobaarissa, jossa he heittelivät juomia ja juhlivat drag queensin kanssa. Ja vuonna 2018 Adele tapasi Lawrence ja Cameron Diazin osallistuakseen naisten marssiin Donald Trumpia ja hänen politiikkaansa vastaan.

“Me kaikki näemme hänen menestyksensä. Hän on luonnollinen lahjakkuus ja kaunis. Mutta mitä et näe, on kuinka ihana äiti hän on. Kuinka ihana hän on ystävänä ja kumppanina. Että hän tekee poikansa Halloween-asut”, Lawrence kirjoitti laulajasta Takaisin vuonna 2016. ”Adele on lahja, kansainvälinen aarre, mutta hän on myös suloinen, hauska, älykäs ja kaunis. Narttu.”

Adele kuvattiin CBS-erikoisohjelmassa “Adele One Night Only”, joka esitetään 14. marraskuuta.
CBS-valokuva-arkisto Getty Imagesin kautta

Deittailu Los Angelesissa osoittautui kuitenkin hieman haastavammaksi, kun Adele myönsi, että hän “kesti viisi sekuntia” kohtauksessa.

“Et voi järjestää minua sokkotreffeille”, hän vitsaili Rolling Stonelle. “Minä olen kuin: ‘Kuinka se tulee toimimaan?” Ulkona on paparazzeja ja joku soittaa [gossip site] Deuxmoi tai mikä sen nimi on! Se ei tapahdu.”

Lopulta Konecki liittyi hänen luokseen Los Angelesiin ja asuu nyt kadun toisella puolella Adelen rakennusta Beverly Hillsissä.

“Teemme normaaleja, normaaleja asioita viikonloppuisin”, Adele kertoi perheen nykyisestä asetelmasta. “Vien hänet juhliin, kaikki tämä. Järjestämme koulun jättöpäivät.”

Kun tämän kuun uusi albumi ”30” julkaistaan, Adele ei loukkaa julkkisten ystäviä. Hänen tulevan CBS-erikoistapahtumansa ”Adele One Night Only” vieraslistalla, jossa hän istuu henkilökohtaiseen haastatteluun, Oprah Winfrey sisältää kaikki Tyler Perrystä ja Lizzosta Dwayne Wadeen, Gabrielle Unioniin ja Gabrielle Unioniin.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments