Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNewsAaron Rodgers Green Bay Packers Quarterback pääsi pelaamaan sunnuntaina Seattle Seahawksia vastaan

Aaron Rodgers Green Bay Packers Quarterback pääsi pelaamaan sunnuntaina Seattle Seahawksia vastaan


Aaron Rodgers on noudattanut NFL:n ja NFLPA:n asettamia pelinpaluuta koskevia protokollia, mikä luo pohjan pelinrakentajalle, kun Green Bay Packers isännöi Seattle Seahawksia sunnuntaina (16.25 ET, CBS).

ESPN raportoi ensin, että Packersin odotetaan aktivoivan Rodgersin virallisesti myöhemmin lauantaina sen jälkeen, kun hän oli positiivinen COVID-19:n suhteen 3. marraskuuta. Tämän raportin on vahvistanut PackersNews, joka kuuluu USA TODAY Networkiin.

NFL Network raportoi lauantaina, että Rodgers oli palannut Lambeau Fieldille.

Rokottamattomana pelaajana – josta tuli huomattavan kiistan lähde sen jälkeen, kun pelinrakentaja kertoi toimittajille, että hänet oli “immunisoitu” harjoitusleirin aikana – Rodgers kohtasi pakollisen 10 päivän karanteenin positiivisen testin jälkeen. Sunnuntain paluu tarkoittaa, että hän on nyt oireeton ja Packersin lääkärit ovat antaneet hänelle fyysisen luvan pelata.

Vaikka Rodgersin ohittaminen NFL:n COVID-19-protokollia kohtaan johti sakkoihin QB:lle ja joukkueelle, Packers (7-2) toivottaa varmasti hänen paluunsa vuoden 2020 ensimmäisen kierroksen valinnan jälkeen Jordan Loven kamppailun aloittajana viime sunnuntaina Kansas City Chiefsia vastaan. . Tappiossa lukemin 13-7 Love suoritti 19 syötöstä 34:stä 190 jaardiin ja kosketukseen.

LISÄÄ:Aaron Rodgers on aiheuttanut kiistaa COVID-rokoteasemastaan ​​ja asettanut Aaron Rodgersiin sidoksissa olevat yritykset kiusalliseen paikkaan

LAUSUNTO:Aaron Rodgersin skandaali paljastaa ongelmia NFL:n COVID-19-protokollan täytäntöönpanossa

LISÄÄ:Aaron Rodgersin COVID-19-tapaus voisi elvyttää QB:n tulevaisuuden Packersin kanssa

Vaikka Rodgersin harjoitusaika sunnuntaina saapuvien joukkuetovereiden kanssa on ollut minimaalista tai olematonta, hän on osallistunut kokouksiin käytännössä viime viikolla.

Puhuva pelinrakentaja on myös esiintynyt kahdesti Pat McAfee -ohjelmassa positiivisen testinsä jälkeen. Rodgers esitti kiistanalaisia ​​- ja joissakin tapauksissa räikeän vääriä – kommentteja puolustaessaan kantaansa. Hän otti vastuun “harhaanjohtavista” huomautuksistaan ​​näennäisesti rokottamisesta.

Mutta kaiken tämän lisäksi Rodgers on palaamassa kentälle. Koska myös Seahawksin QB Russell Wilson palaa loukkaantumisen jälkeen, sunnuntain ottelu Lambeau Fieldillä on katsottava – samoin kuin sen jälkeiset tiedotustilaisuudet.

Mike Jones osallistuu

Lähde: USAToday.com

Viesti Aaron Rodgers Green Bay Packers Quarterback pääsi pelaamaan sunnuntaina Seattle Seahawksia vastaan ​​appeared first on News Daily.Source: https://philippinenewsdaily.com/aaron-rodgers-green-bay-packers-quarterback-cleared-to-play-sunday-against-seattle-seahawks/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments