Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNews22 miljoonaa lasta jäi ilman tuhkarokkorokotusta pandemian vuoksi. Se on suuri...

22 miljoonaa lasta jäi ilman tuhkarokkorokotusta pandemian vuoksi. Se on suuri ongelma, CDC varoittaa


Tautien valvonta- ja ehkäisykeskukset varoittivat tuhkarokkosta, että tuhkarokko on jälleen tulossa maailmanlaajuiseksi uhkaksi sen jälkeen, kun 22 miljoonalta vauvalta jäi väliin ensimmäinen rokoteannoksensa COVID-19-pandemian vuoksi.

Määrä on 3 miljoonaa enemmän kuin vuonna 2019, ja se on suurin kasvu kahteen vuosikymmeneen.

CDC:n viikoittaisen sairastuvuus- ja kuolleisuusraportin mukaan tuhkarokkotapaukset laskivat vuodesta 2020 vuoteen 2020. Rokotetta ei kuitenkaan annettu vähintään 93 miljoonalle ihmiselle, mikä aiheutti taudin leviämisriskin ja puhkeamisen.

CDC totesi, että “tuhkarokkoa on saatettu aliilmoittaa vuonna 2020, koska potilaat halusivat vähemmän terveydenhuoltoa, ilmoittivat vähemmän terveydenhuoltolaitoksiinsa ja pandemioista johtuvia yleisiä häiriöitä terveydenhuoltojärjestelmässä.”

Tuhkarokko on erittäin tarttuva tauti, joka saavutti huippunsa 23 vuoteen vuonna 2019, jolloin se tappoi yli 200 000 ihmistä maailmanlaajuisesti.

“Älä lykkää sitä”:Tutkimuksen mukaan 26 miljoonaa CDC:n suosittelemista rokotteista jäi väliin aikuisilta ja teini-ikäisiltä COVID-19-epidemian aikana.

Terveysturvallisuusnäkökohdat:Afgaanit eivät pääse lentämään Yhdysvaltoihin kahden tärkeän tukikohdan kautta tuhkarokkon vuoksi.

Vuodesta 2017 vuoteen 2019 tauti ilmaantui maailmanlaajuisesti, ja se väheni vuonna 2020, mutta CDC ja Maailman terveysjärjestö uskovat, että viime vuoden taudinpurkauksia ei raportoitu.

Tuhkarokkovalvonta väheni vuonna 2020 ja tuhkarokkotutkimukseen lähetettyjen näytteiden määrä oli vuosikymmenen pienin.

“Vaikka raportoidut tuhkarokkotapaukset vähenivät vuonna 2020, todisteet viittaavat siihen, että näemme todennäköisesti tyyntä ennen myrskyä, koska epidemioiden riski kasvaa edelleen ympäri maailmaa”, tohtori Kate O’Brien, WHO:n rokotus-, rokotus- ja biologian osaston johtaja. , sanoi lausunnossa.

WHO ja CDC kehottavat maita olemaan lopettamatta rutiinirokotuksia COVID-19-virusta vastaan.

“On kriittistä, että maat rokottavat mahdollisimman nopeasti COVID-19:ää vastaan, mutta tämä vaatii uusia resursseja, jotta se ei tule välttämättömien rokotusohjelmien kustannuksella. Rutiininomaista immunisaatiota on suojattava ja vahvistettava; Muutoin vaarana on vaihtaa yksi tappava sairaus toiseen”, O’Brien sanoi.

Seuraa Asha Gilbert @Coastalasha. Sähköposti: [email protected]

Lähde: USAToday.com

22 miljoonalta lapselta jäi tuhkarokkorokotukset väliin pandemian vuoksi. Se on suuri ongelma, CDC varoittaa, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.Source: https://philippinenewsdaily.com/22-million-children-missed-out-on-measles-vaccinations-due-to-the-pandemic-thats-a-big-problem-cdc-warns/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments