Tuesday, December 7, 2021
Google search engine
HomeNews11 parasta yliopistojalkapallopeliä, jotka sinun tulee nähdä viikolla 11

11 parasta yliopistojalkapallopeliä, jotka sinun tulee nähdä viikolla 11


Yliopistojalkapallon runkosarjaa on jäljellä enää kolme päivää. Nyt on aika alkaa ajatella konferenssimestaruuskilpailuja. Vaikka kourallinen osallistujia on jo päätetty mestaruusviikonloppuun, monet muut paikat ovat vielä täytettynä.

Neljä ottelua rankattujen kilpailijoiden välillä ja kolme muuta peliä, jotka saattavat yllättää, ovat merkittävimmät viikolla 11. Nämä ovat tavallinen luettelo, joka on järjestetty aakkosjärjestykseen niiden mahdollisen viihdearvon mukaan.

Nro nro 18 Baylor, (Noon ET Fox).

Sinun pitäisi katsoa:Valmistautuakseen vaikeaan kolmen viikon Big 12 -finaaliin Soonersilla oli viikon tauko. He joutuvat kohtaamaan kolme lähintä kilpailijaansa. Se alkaa tällä matkalla Wacoon, jossa Bearsin on ryhdyttävä nopeasti uudelleen viime viikon yllättävän takaiskun jälkeen TCU:ta vastaan. Äskettäin asennettu QB Caleb Williams on lisännyt Soonersin hyökkäystä 1 189 syötöllä ja 14 TD:llä haltuunoton jälkeen, mutta OU-puolustus on edelleen epäilyttävä. Myös Bearsin puolustus on ollut epäjohdonmukaista, joten QB Gerry Bohanonia pyydetään jälleen tekemään paljon.

Se saattaa tuottaa sinulle pettymyksen: Jos Baylorin RB-tandem Abram Smith ja Trestan Ebner löytävät tilaa toimia alusta alkaen, Sooners joutuu uuteen rangaistuspotkukilpailuun. Mutta jos OU-puolustus pystyy hillitsemään Bearsin maapelin ja rakentamaan hieman tyynyä, peli voi päästä eroon Baylorista.

No. 11 Texas A&M osoitteessa No. 12 Mississippi (19.30 ET, ESPN)

Sinun pitäisi katsoa: Aggiesilla on vielä työtä tehtävänä, ja he tarvitsevat edelleen apua voittaakseen SEC Westin, mutta viime viikon Auburnin ryöstö oli valtava askel. Seuraavaksi matka Oxfordiin. Ole Miss on ainutlaatuinen haaste korkeaoktaanisen lähestymistavan ansiosta. Kysymys tiivistyy joukkueelle, joka voi määrittää haluamansa tahdin. Rebels ei haittaisi tehdä siitä kappaletapaamista, mutta heillä ei ehkä ole vaihtoehtoa, jos Aggies pääsisi laudalle aikaisin. Ole Miss QB Matt Corralin kyky löytää juoksutilaa on ehkä aliarvostettu osa hänen peliä, mutta Aggiesin LB Aaron Hansford saattaa saada hänet miettimään lentoonlähtöä. A&M-hyökkäyksen luvut saavat paremman alun tällä viikolla, kun RB:t Isaiah Spiller ja Devon Achane hyödyntävät Rebelsin eturintamaa, joka sallii 4,3 jaardia per ryntäysyritys.

Se saattaa tuottaa sinulle pettymyksen:Zach Calzada on Aggiesin QB. Hänellä on sekä käsivarsivoimaa että tarkkuutta laajentaa kenttää. Jos hänen syvät pallonsa yhdistävät, jopa kapinallisten voimakkaalla hyökkäyksellä on vaikeuksia pysyä vahvempaa A&M-puolustusta vastaan.

No. 19 NC State, osoitteessa No. 13 Wake Forest (19:30 ET, ACC Network

Sinun pitäisi katsoa: Se on ykkösottelu ACC Atlanticissa, eikä Clemson ole mukana. Kyllä, parissa skenaariossa Tigers voisi silti voittaa divisioonan, mutta tämän Winston-Salemin keskeisen yhteentörmäyksen voittaja on kuljettajan paikalla. Demon Deaconsin viidestä viimeisestä ottelusta neljässä he ovat luovuttaneet vähintään 34 pistettä. Mutta he ovat tehneet vähintään 35 maalin jokaisessa kilpailussa tällä kaudella, joten riittää, kun sanon, että korkean pistemäärän tekeminen on melko todennäköistä. Wake QB Sam Hartman teki viime viikolla seitsemän touchdownia Pohjois-Carolinassa. Hänen kaksi sieppauksensa osoittautuivat kuitenkin kalliiksi. Wolfpack-hyökkäys ei ole aivan yhtä tuottelias, mutta QB Devin Learylla on 25 TD:tä vain kolmella valinnalla, ja sen pitäisi hyödyntää Deaconien vuotavaa toissijaa.

Se voi olla pettymys: Tässä pelissä ei todennäköisesti ole mitään sellaista asiaa kuin varma johto. On todennäköistä, että yksi joukkue vetäytyy toisesta kierrosten vuoksi. NC Staten palloturva on ollut erinomaista sen varhaisen takaiskun jälkeen Mississippi Statessa, ja Wolfpackilla on vain seitsemän palkintoa vuoden aikana.

No. 8 Michigan osoitteessa No. 23 Penn State (Noon ET ABC, ABC)

Sinun pitäisi katsoa:Ohion osavaltion ollessa ainoa konferenssipelissä ennallaan oleva joukkue, Big Ten East kulkee virallisesti Columbuksen läpi. Vaikka Wolverinesilla on edelleen erinomainen asema haastaa Buckeyes, heidän on voitettava muutamia esteitä. Nittany Lions voi tässä vaiheessa pelata vain spoileria, mutta haluaisi optimoida paikkansa liigan kulhojen nokkimisjärjestyksessä. Kun Michiganin QB Cade McNamara osoitti enemmän nopeutta syötöissä, Penn State -puolustus on pysynyt vahvana ja tulee jatkamaan niin. Sean Clifford Nittany Lionsista on tyytyväinen siihen, että WR Jahan Dottison on jatkuva uhka, mutta hän tarvitsee muita pelaajia auttamaan häntä välttämään Wolverines DE Aidan Hutchinsonin.

Se voi olla pettymys:Pitkiä pistevaihtoja voi tulla, koska kumpikaan joukkue ei luovuta pisteitä nopeasti. Siitä ei pitäisi puuttua intensiteettiä, vaikka päiväsaikaan yleisö voi olla vähemmän tärkeä tekijä kuin yöllä Beaver Stadiumilla.

Purdue No. 5 Ohio State (15.30 ET, ABC)

Sinun pitäisi katsoa:Buckeyesin on ensin isännöitävä Purdue. Purdue on ollut tunnettu jättiläismurhaaja lännessä, ennen kuin he voivat tehdä sopimuksen Michiganin koulujen kanssa. Johtuen aiemmista tappioistaan ​​Minnesotalle, Wisconsinille ja muille osavaltioille, Boilermakers tarvitsee apua divisioonansa voittamiseen. He ovat kuitenkin voittaneet jo kaksi top10-voittoa. CJ QB CJ Purdue QB Aidan O’Connellilla ja WR David Bellillä saattaa jälleen olla mahdollisuuksia hyödyntää OSU:n toissijaa, joka ei ole aina ollut ilmatiivis.

Mikä saattaa tuottaa sinulle pettymyksen:OSU:n paras tapa estää punaisen vyöhykkeen ongelmat on yksinkertaisesti ajaa se läpi matkalla palkkalikaan. Garrett Wilson ja Chris Olave yrittävät saavuttaa tämän ja rakentaa suuren johtoaseman alkupeleissä.

Ei. Ei. ET, CBS)

Sinun pitäisi katsoa: Kun SEC East on jo päättynyt, Bulldogs päätti runkosarjansa Knoxvillessä, jossa Volunteers on saavuttamassa tähän mennessä merkittävimmän voiton Josh Heupelin aikakaudella viime viikon voitolla Kentuckyssa. Tennessee QB Hendon Hooker on tehnyt yhteensä 25 TD:tä – 21 lentoteitse – vain kahdella sieppauksella. Hänellä on kuitenkin kädet täynnä, kun hän kohtaa DT Jordan Davisin ja kevyen Georgian puolustusyksikön, joka on luovuttanut 13 pistettä tai vähemmän jokaisessa tämän kauden erässä.

Se voi olla pettymys:JT Danielsin on saatava tapahtumaan jotain Bulldogsin hyökkäykselle. Mutta on todennäköisempää, että pallon toinen puoli hallitsee edelleen, ja Bulldogsilla on toinen draamaton toinen puoliaika.

Washington State on No. 6 Oregon (22.30 ET, ESPN)

Sinun pitäisi katsoa: Ducks ei voita kauniisti, mutta he voittavat, ja heillä saattaa silti olla tie pudotuspeleihin. Ducks palaa #Pac12AfterDarkiin, jossa on mahdollisuus voittaa pohjoisen divisioonan. He kohtaavat kuitenkin aggressiivisen Cougars-joukkueen, joka on osoittanut huomattavaa joustavuutta kaikista valmennustiimin muutoksista huolimatta. WSU:n odotetaan lepäävän viimeviikkoisen Arizona Staten voiton jälkeen, jota vauhditti osittain Jayden de Lauran pelinrakentaja ja viisi keskeistä puolustusta. Vaikka Ducks ei ehkä osoittanut räjähtävyyttä, QB Anthony Brown tai RB Travis Dye pystyivät säilyttämään vauhtinsa 50 %:n kolmannen alaspäin muuntokurssinsa ansiosta.

Se saattaa tuottaa sinulle pettymyksen: Se on ollut melkein kuin March Madnessin “selvi ja edisty” -mentaliteetti Ducksille, ja se on palvellut heitä hyvin suurimmaksi osaksi. Se ei aina aiheuta jännitystä, mutta he haluaisivat välttää neljännen vuosineljänneksen ahdistusta.

Seuraa Eddie Timanusta Twitterissä @EddieTimanus.

Lähde: USAToday.com

Viesti 11 parasta yliopistojalkapallopeliä, jotka sinun on nähtävä viikolla 11, ilmestyi ensimmäisenä News Dailyssa.

Source: https://philippinenewsdaily.com/the-top-11-college-football-games-that-you-need-to-see-for-week-11/

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments